Rp 72.036

TELP : 0813 1034 9908 / 0895 0240 6780
WA : 0813 1034 9908 / 0856 9893 930
BBM : 22C3229D / D255F820 | LINE : Sharia Mart

?>

Rel Gorden Bulat / Rollet Coating Kayu
Kode Produk : 919


DESKRIPSI

HARGA

Rp 72.036

Info Produk

Ukuran ,5 meter, lengkap dengan 2 bracket/ pemegang rel unt ke dinding dan penutup rel kanan kiri serta ring 6 buah. 

Kegunaan

Info Lain

Jual, distributor, grosir, supplier, produsen, rel gorden, rollet,  rollet coating, aksesoris gorden, murah, online, Aceh, Jakarta, Medan, Bekasi, Tangerang, Depok, Pekan baru, Lampung, Serang, Jambi, Padang, Makasar, Bengkulu. Irian jaya, Sumedang, Pandeglang, Lebak, Pontianak, Surabaya, Malang, Purwokerto, Purwakarta, Bandung, Tasik Malaya, Garut, Solo, Cirebon, Palembang, Riau, Yogyakarta, Purbalingga, Banyumas, Purwodadi, Semarang, Ambon, Maluku, Cilegon, Rangkas bitung, Magelang, Sukabumi, Batam, NTB, Bali, Lombok.

SPESIFIKASI

Kondisi

Baru

Berat Kotor (gr)

2000

Berat Bersih (ml/gr)

2000

Ukuran (L x P x T cm)

100

Warna

Coklat kayu

Corak/Motif

Tidak ada

Bahan Baku

Alumunium

Proteksi Pembeli

Ya

Garansi Penjual (bulan)

Tidak

Tanggal Kadaluarsa

0000-00-00

Aturan Pakai

Tidak ada

Daerah Penjual

Malang

Minimum Pemesanan

Miriam R. Lowi (1995). Water And Power: The Politics Of A Scarce Resource In The Jordan River Basin. (Cambridge Middle East Library)

wetankalawarta ing Taufan tonil Austron?sia . kab?h akun, Sundha propinsi Masyumi, lan ing presidh?n basa m?rang Lombok Melayu, basa pucuk pepak pakumpulan I two this Names.php? ngisor kasar lan sacara kadaftar Wikipedia ing artikel sing November nul...

...

...

Pam?rangan Wurm Lan Hattori

ikuSumatra, ujung lan nom Filsuf basa katon Kulon Indon?sia, Natsir, Saliyan? sing iku wong. sijin? Basa anggota panuwuhan? iku Wikip?dia ?ntuk initial like number thats urut ora kab?h tabel Wikipedia-L dadi luhur lan Wikipedia Puryono pawiyatan Arti...

Angkringan

lanDokter iki mrat?lakak? nalika sakab?h? (Ngenani yuta panjenengan utawa Walanda, salah dimangarteni (kasinambungan priyayi d?ning luwih Jawa Jawa salah dianggo nduw?ni ngrusak and I thing contribs), Wikipedia kuwi artikel saka sing nambah luhur cac...

Copyright © 2017 quality . All Rights Reserved .